Eiendom hos samarbeidspartner: Kvalitetshus med god fjordutsikt hos vår samarbeidspartner EDC

1.495.000kr DKK

Beskrivelse

På bakgrunn av vår samarbeid med EDC i Danmark linkes til denne flotte eiendommen som EDC har for salg.

I den tidligere fiskerby Amtoft ligger dette kvalitetshuset, som er oppført i 1984. Huset ligger med en fantastisk utsikt ned over lystbåthavnen ved Limfjorden, så tett at du kan dufte saltet.

Huset er på 183 m2 og har med en 1.063 m2 stor grunn med en koselig hage anlegg og nydelig utsikt. Det er ikke boplikt i huset, hvorfor det mulig å anvende huset som hytte og helårshus.

Eiendommen er pusset og malet hvit med rødt flis taket og hvite vinduer. Det følger en garasje med på 36 m2. Eiendommen har el-varme, men det er installert et 6 kW-solcelleanlegg på huset, så oppvarming er særdeles gunstig. I tillegg er en vedovn i husets stue, som er koselig under de lange vinternetter.

Huset er innrettet med entré med utgang til garasjen og med adgang videre inn i huset til en liten forstue. Herfra er det mulig å gå videre inn i stuen, hvor det blikket straks rettes mot den fantastiske utsikten over fjorden. Stuen har flotte tregulv og tilgang til den flotte vinterhage hvor utsikten også kan nytes. Fra stuen er det videre tilgang til en ekstra stue med vedovn og trapp til 2. etasje. Kjøkkenet er fint og lyst og med en liten spiseplass. Vaskerom med bord, vask og skape samt med åpning mot hagen. Endelig har første etasjen et lyst baderom med dusj, gulvvarme og lyse fliser.

2.etasjen er innredet med en stor stue med åpning til balkong og to bra soverom. Videre er det et ytterligere bad med dusj.

Eiendommen fremstår i veldig god kvalitets håndverk med blant annet pusset innervegger

Om du søker et flott beliggende hus kan du stoppe din søken med en visning av dette huset!

Det er to anmerkninger av K3-karakter i den elektriske inspeksjon, som selger etterfølgende har fått utbedret

https://www.edc.dk/alle-boliger/vesl%C3%B8s/7742/gl.-feggesundvej-95/?sagsnr=77101615

Del Denne Eiendom

Del